13 січня 2016 року відділ освіти Знам'янської міськрадиза результатами тендеру акцептував пропозицію ТОВ «УкрПродДонСервіс» на закупівлю 14 тонн м'яса, вартістю 851 тисяча гривень.

Про це повідомляє «Верховенство права».

Всього у торгах брали участь 3 претенденти:  ТОВ «УкрПродДонСервіс», ТОВ «Кіровоградграндпостач», ФОП Хомич В.М. Найменшу ціну запропонувала ФОП Хомич Валентина Миколаївна – 828 000 гривень, яка виявилася на 23 000 гривень менше, ніж запропонував учасник-переможець торгів

Пропозиція ФОП Хомич В. Н. була відхилено через те, що учасник не надав кілька формальних довідок, а саме: інформацію про наявність антикорупційної програми, довідки про відсутність учасника в реєстрі осіб, які вчинили корупційне діяння, а також довідки про непритягнення учасника за порушення законодавства про економічну конкуренцію.

Як випливає з вищевикладеного, замовник за абсолютно формальними підставами відхилив найбільш вигідну пропозицію, нехтуючи можливістю зберегти бюджетні кошти в сумі 23 000 гривень.

Громадська організація «Верховенство права» звернулася в компетентні органи Кіровоградської області, а також до замовника торгів з вимогою провести перевірку на предмет протиправних дій, притягнути винних осіб до відповідальності та розірвати сумнівний договір.

 


Головне сьогодні