Депутати Знам’янької міської ради прийняли рішення від 05 лютого 2015 року № 1630 "Про підтримку звернення Верховної Ради Українидо ООН, Європейського парламенту, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних партнерів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором».

У ньому сказано:

"У зв’язку з загостренням військової агресії на сході України, в наслідок чого гине мирне населення, військові української армії, для забезпечення недоторканості кордонів України, припинення поставок військової техніки та спецназівців бойовикам ДНР та ЛНР, виконання всіх пунктів Мінських домовленостей, на підставі ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

В и р і ш и л а:

1. Підтримати звернення Верховної Ради України до ООН, Європейського парламенту, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних партнерів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором направлене на об’єднання до співробітництва всіх миротворчих сил світу.

2. Запропонувати Верховній Раді України звернутись до Державної Думи Російської Федерації з вимогою терміново розглянути питання забезпечення недоторканості кордону України та негайного припинення його порушення найманцями-бойовиками та військовою технікою.

3. Дане рішення оприлюднити на сайті Знам’янської міської ради та газеті «Знам’янські вісті».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Н.Адамович.

Міський голова Крижановський І.Б.".

Повний текст документу можна завантажити за цим посиланням.


Головне сьогодні