Наташа Корольова згадала, що вона українка

  • watch_later 6 червня 2015, 04:23

  • visibility 878 переглядів

Співачка Наталя Корольова, яка багато років живе в Росії, пригадала своє коріння.

Артистка, яка так сподівалася, що "на Майдані все розрулиться", вбралася в стилізоване під українське вбрання і стала до печі. І все заради чергової фотосесії в російському журналі.

Про кулінарні здібності та своїх чоловіків, які люблять попоїсти, Наташа розповіла виданню "Tele.ru".

Корольова у вінку сіла на коника

"Розвію міф про те, що всі дівчата з України мало не з пелюшок відмінно готують. Чесно кажучи, мене взагалі ніхто цьому не вчив. У сім'ї готувала бабуся, і всіх це влаштовувало, тому що вона велика майстриня. Вареники, млинці з сиром, з маком, різноманітні домашні ковбаски - все це вона вміла робити. Мама ж моя цілими днями працювала", - заявила артистка.

Співачка каже, що з тістом так і не знайшла спільної мови

"У той час Інтернету не було, і, щоб дізнатися рецепти, я телефонувала подружці до Києва. Під її диктовку варила борщ", - згадала співачка.

Наталя хвалиться, що найкраще їй вдаються супи та салати. Однак проводити весь час на кухні жінка не збирається. Навіть заради чоловіка й сина.

Наталя вважає, що якщо чоловік схоче їсти - то може й сам собі приготувати

"Мені пощастило - ані в першому, ані в другому шлюбі приготування їжі не було моїм обов'язком. Роблю це лише при бажанні і можливості. Якщо ніколи, значить, чоловік сам собі приготує", - пояснила Корольова.

Артистка також порадила не наїдатися. Особливо напередодні зустрічі з коханими.

Стилісти зобразили Корольову в образі українки біля печі

"Перед романтичним побаченням взагалі не варто наїдатися. Коли 15 років тому я вперше приїхала додому до свого майбутнього чоловіка, на столі у нас нічого не було, окрім банки з варенням і чаю. Але ми пам'ятаємо це побачення досі", - зазначила Наташа.

коро