Професора кафедри корекційної освіти та здоров'я людини Кіровоградського державного педагогічного університету імені Винниченка Анатолія Григор'єва та заслуженого архітектора України, члена Національної спілки архітекторів України Віталія Кривенка висунули на приствоєння звання "Почесний громадянин Кіровограда".

Про це Точці доступу повідомили в міській раді.

Кандидатури оголосили під час засідання міської комісії з питань почесних звань та нагород на чолі з заступником кіровоградського міського голови Олексія Олійника. До складу комісії входять представники виконавчих органів міської ради, депутати міської ради, представники Майдану, профспілкових організацій.

Члени комісії розглянули пропозиції трудових колективів та організацій щодо кандидатур для присвоєння в цьому році звання "Почесний громадянин Кіровограда".

Про присвоєння звання почесного громадянина Анатолію Григор'єву клопотав колектив КДП та відділ сім'ї та молоді, а за Віталія Кривенка - близько двадцяти колективів різних організацій та установ. Саме кандидатура останнього і набрала більшість голосів.

Тепер рекомендації комісії мають розглянути члени виконкому Кіровоградської міської ради, остаточне ж рішення - за депутатами міськради.


Головне сьогодні