За минулу добу режим припинення вогню з боку бойовиків на сході України не дотримувався, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" спікер АТО Анатолій Стельмах.

"Вже другу добу в зоні АТО спостерігається значне зменшення кількості порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків. У той же час, противник продовжує завдавати хаотичні вогневі удари по деяким населеним пунктам. Цієї ночі близько 23.00 і двічі після півночі терористи обстріляли з мінометів н.п . Попасна. На Маріупольському, Донецьком, Луганськом напрямках за цю ніч обстрілів не було ", - сказав він у коментарі агентству" Інтерфакс-Україна "в середу вранці.

А.Стельмах підкреслив, що "минулу добу не стали початком повноцінного перемир'я".

З 05.00 24 лютого до 05.00 25 лютого бандформування 15 разів відкривали вогонь з мінометів і артилерії, стрілецької зброї та гранатометів.

"Близько 17.00 в районі Широкино сили АТО відбили атаку супротивника. Крім того, триває повітряна розвідка з боку бойовиків - за добу зафіксовано 9 прольотів БПЛА. Незважаючи на провокації супротивника, наші військові утримують позиції і дотримуються режиму припинення вогню вздовж всієї лінії розмежування", - зазначив він.


Головне сьогодні