Добровольчий батальйон "Кіровоград", який разом із міліцією спеціального призначення, мав охороняти порядок біля Палацу "Україна", покинув територію.

Про це з місця подій повідомила журналіст Еспресо.TV Вікторія Пашковська.

"Батальйон "Кіровоград" залишив у повному складі територію перед "Палац Україна", - наголосила вона.

Раніше журналістка розповіла, що біля Палацу "Україна" були ультрас, які палили димові шашки і кидали петарди, а охорону порядку забезпечували міліціонери і бійці із кіровоградського батальйону.

"Ми продовжуємо перебувати біля Палацу "Україна", ми не знаємо, відбувається концерт Ані Лорак, чи ні, але тут було дуже спекотно у всіх сенсах. Був ультрас "Динамо" київського, були люди, які називають себе справжніми патріотами. Вони стверджували, що ганьба тим людям, які прийшли на концерт, казали, що Ані Лорак – це прокремлівська співачка і в той час, коли в Україні триває війна, вона їздить виступати до окупанта й отримує там нагороди", - розповіла Пашковська додала, що "потім літали димові шашки, вибухали петарди, міліція бігла з металевими щитами на людей".

"Тут є кіровоградський батальйон, який каже, що приїхав з АТО і їх поставили захищати сьогодні Палац "Україна" й Ані Лорак в тому числі", - зауважила вона.

За словами журналістки, правоохоронці, які стоять із залізними щитами, відмовляються щось коментувати.

"Вони називають себе міліцією спеціального призначення, але, як кажуть люди, які тут знаходяться, це той самий "Беркут", який був на Майдані, який бив людей", - зазначила Пашковська.

За словами одного з представників ультрасів київського "Динамо", деяких з фанатів правоохоронці "побили і забрали з собою".


Головне сьогодні