49-річний уродженець Кіровограда Геннадій Вадимович Заболотний переміг у конкурсі на посаду голови Березівської районної адміністрації. Про це повідомляє кореспондент інформагентства "Траса Е-95" в Березівському районі.

Г.ЗАБОЛОТНИЙ пройшов 4 етапи конкурсного відбору, затверджений Адміністрацією президента і чекає офіційного розпорядження Петра Порошенка.

Нового керівника представив громадськості району член команди М. Саакашвілі Оліко Саканашвілі.

"Я вирішив іти з командою Михайла Саакашвілі і очолити райдержадміністрацію тому, що я за світле майбутнє нашої країни, оскільки не бачу життя своїх дітей за межами України, - сказав Г.ЗАБОЛОТНИЙ. - Давно настав час працювати по-новому, більш сучасно".

Він також розповів про свої плани на посаді і головні пріоритети. За його словами, влада не буде ні каральним мечем, ані гальмом, а стане помічником.

"Я зроблю все, щоб сприяти розвитку району", - заявив він.

Відзначимо, що новий глава Березовської РДА після закінчення вузу все життя займався бізнесом. Був депутатом Кіровоградської обласної ради, членом виконавчого комітету м Кіровоград. Є президентом Федерації легкої атлетики Кіровоградської області. Одружений, має трьох дітей.


Головне сьогодні