Перший заступник Генерального прокурора України Микола Герасимюк представив колективу прокуратури Кіровоградської області новопризначеного керівника – державного радника юстиції 1 класу Михайла Гаврилюка сьогодні, 15 серпня.

Про це Точці доступу повідомили у прес-службі прокуратури в області.

У заході взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександр Петік, керівники правоохоронних органів регіону. Під час представлення Микола Герасимюк відзначив великий професійний досвід Михайла Івановича та його високі організаторські здібності.

Новопризначений прокурор області подякував керівництву Генеральної прокуратури України за довіру та запевнив, що спільно з працівниками органів прокуратури Кіровоградщини докладе усіх зусиль для забезпечення законності в регіоні.

Довідка. Михайло Іванович Гаврилюк народився в 1958 році в Хмельницькій області. Після закінчення в 1983 році Харківського юридичного інституту пройшов професійний шлях від слідчого прокуратури Хустського району Закарпатської області до заступника Генерального прокурора України. Займав посади прокурора Тернопільської, Полтавської та Одеської областей. Керував Головним управлінням з питань оборонної політики та діяльності правоохоронних органів Адміністрації Президента.

60566821c60c129be23fe885b881dc8c


Головне сьогодні