Народний депутат України Сергій Кузьменко не виключає, що може взяти участь у виборчій гонці на мера Олександрії.

Про це він повідомив на прес-конференції в олександрійському Будинку футболу 15 серпня, пише «Моя Олександрія».

Відповідаючи на питання: чи є у нього мерські амбіції, Кузьменко дав зрозуміти, що не проти очолити місто, якщо його підтримають виборці.

- Я абсолютно не маю нічого проти, щоб на виборах мера звернутися до олександрійцям і сказати: "Олександрійці, я готовий запропонувати себе як менеджера №1 в місті Олександрії, очолити виконавчу гілку влади і попрацювати на місто Олександрію". Якщо олександрійці скажуть "беремо", то о'кей, будемо працювати чесно, відповідально, як це робилося в Олександрійському районі, - сказав він.

Разом з тим, Кузьменко не відмовляється від участі в найближчих парламентських виборах.

- Амбіції, як правило, виникають з тих можливостей, які з'являються з часом. Які у нас будуть політичні можливості найближчим часом? Ну, не секрет, що перше - це парламентські вибори. А наступними будуть місцеві вибори, - прокоментував він можливість продовження кар'єри народного депутата.

Сергію Кузьменк 39 років. Працював  бізнесі, очолював Олександрійську РДА, був заступником голови Кіровоградської ОДА, останні півтора року - народний депутат України. Президент ФК "Олександрія", мешкає в Олександрії.


Головне сьогодні