Президент РФ Володимир Путін виступить на нараді послів і постійних представників РФ сьогодні 1 липня.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на РИА Новости.

Основною темою стануть питання захисту національних інтересів Росії та зміцнення основ і засад міжнародних відносин. Експерти очікують від Путіна програмних заяв у зв’язку з кризою на Україні і погіршенням відносин із Заходом.

„Йтиметься про пріоритетні завдання, що стоять перед російською дипломатією, - зміцнення миру; підтримання глобальної та регіональної стабільності та безпеки; просування зовнішньополітичних пріоритетів РФ; розвиток взаємовигідного співробітництва з іноземними партнерами”, - наголошується у повідомленні.

Зустрічі у подібному форматі проводяться раз на два роки, їх метою є уточнення завдань російської зовнішньополітичної служби з урахуванням особливостей поточної ситуації та внутрішніх процесів в країні.

У 2012 році Путін торкався питання інтеграції на пострадянському просторі, в тому числі з Україною, полегшення надання російського громадянства колишнім громадянам СРСР, а також проблематику відносин з США, зокрема, в галузі економіки та оборони, розвитку зв’язків з Китаєм, Індією та Євросоюзом.


Головне сьогодні