Судове засідання, на якому розглядатимуть позов щодо скасування рішення Кіровоградського міськвиконкому про підвищення тарифів на проїзд у міському громадському транспорті, призначено на 13 червня, повідомляє кореспондент Точки доступу.

Сьогодні в Ленінському районному суді Кіровограда відбулося попереднє слухання справи за позовом громадської організації «Центр співпраці та підтримки міжнародних проектів» до виконкому Кіровоградської міської ради про скасування його рішення від 29.09.2014 року № 232, яким затверджено нові тарифи на проїзд у міському громадському транспорті.

Представник відповідача на судове засідання не з'явився. Суддя Ірина Шевченко повідомила, що відповідач був вчасно попереджений, ніяких документів про відмову та інших заяв від нього не надходило. Суддя прийняла рішення провести засідання за відсутності відповідача і призначила розгляд справи по суті на 13 червня.

Нагадаємо, 29 квітня Кіровоградський міськвиконком прийняв рішення про підвищення тарифів на проїзд у міському громадському транспорті: з 2 до 3 гривень у маршрутних таксі та з 1,25 до 1,5 гривні в тролейбусі.


Головне сьогодні