Сьогодні, 23 лютого, відбулась презентація публічної веб-платформи "Діловий Кропивницький онлайн" та тренінг "Digital стратегія бізнесу", передає Точка доступу.

Веб-платформа "Діловий Кропивницький онлайн" — це портал за допомогою якого підприємці отримуватимуть інформацію про підприємства обласного центру, товари та послуги, що пропонує місцевий бізнес споживачам.

Платформу створили за ініціативи Кропивницької міської ради та Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Маємо надію, що веб-платформа стане ще одним корисним інструментом для популяризації нашої громади, для реалізації товарів та послуг. До платформи приєдналися вже понад 90 суб’єктів підприємництва та господарювання, — наголосив міський голова Андрій Райкович.

Крім того, будь-яке підприємство міста Кропивницького може розмістити і самостійно оновлювати інформацію про себе на веб-порталі.

За словами ініціаторки створення веб-платформи Тетяни Ломової, ідея написання проєкту виникла наприкінці 2020 року.

"Діловий Кропивницький он-лайн" містить повну інформацію про діючі підприємства та організації нашого міста. Крім того, на веб-платформі можна здійснювати онлайн-замовлення, прокладати онлайн шлях до закладу, який вам потрібен та дивитися повну інформацію про нього. Також кожен бажаючий може зареєструватися в особистому кабінету та подати заяву на додавання інформації про той чи інший заклад на сайті. Платформа зручна у використанні, тому складнощів у користувачів не виникатимуть. Від інших подібних сайтів веб-платформа відрізняється тим, що має більш ніж 80 посилань на офіційні інтернет-ресурси, що містять чинні програми підтримки малого і середнього бізнесу, можливість залучення фінансування для розвитку бізнесу, а також багато іншої інформації.

Крім того, платформа має окремий розділ COVID-19. 

"Діловий Кропивницький онлайн" стане інформаційним ресурсом для місцевих підприємців на якому будуть сконцентровані нормативно-правові основи для проведення бізнесу.

Читайте також: У Кропивницькому стартували безкоштовні тренінги з надання першої медичної допомоги (ФОТО)

Текст: Маша Петрова








Головне сьогодні