У Кіровограді відбудеться декілька заходів, які можна відвідати вихідними, 21 та 22 березня.

Субота, 21 березня:

Об 11.00 у відділі художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського "Світ і Вітчизна" в рамках роботи "Творчої майстерні" буде проведено майстер-клас по виготовленню виробів у техніці кардмейкінг. Проводить: Катерина Сабадаш – художник І категорії відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського "Світ і Вітчизна".

О 12.00 год. у Ковалівському парку Кіровоградський Центр реабілітації особливих діток

запрошує жителів міста приєднатися до всесвітньої акції "Lotssocks" ("Кольорові шкарпетки") на підтримку людей із синдромом Дауна.

О 12.00 ляльковий театр запрошує маленьких глядачів на перегляд вистави "Гусеня". Тривалість – 40 хвилин. Рекомендований вік – від 3 років.

О 14.30 у картинній галереї Петра Оссовського "Світ і Вітчизна" у рамках роботи "Відеовітальні" відбудеться перегляд відео-презентацій та відео-роликів до Всесвітнього дня поезії.

О 15.00 стартує весняна частина чемпіонату України з футболу в першій лізі. Кіровоградська "Зірка" на своєму полі прийматиме одного з лідерів - команду «Гірник-Спорт» із Комсомольська.

О 16.00 музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького запрошує глядачів переглянути виставу "Назар Стодоля". Квитки - у касах театру.

Неділя, 22 березня:

О 12.00 ляльковий театр запрошує маленьких глядачів переглянути виставу "Таємниця рудого Жевжика".Тривалість – 45 хвилин. Мова виконання — українська. Рекомендований вік – з 5 років.

О 12.00 музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького запрошує глядачів переглянути виставу "Пригоди Буратіно". Квитки - у касах театру.

О 16.00 мухично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького запрошує глядачів переглянути виставу "Назар Стодоля".

О 19.00 у кав’ярні "МОККО" (Чорновола 36/30) відбудеться показ українських ця короткометражних фільмів.


Головне сьогодні