Національний балет Грузії "Сухішвілі" виступить в Кіровоградській обласній філармонії 13 лютого о 19.00.

Про це Точці доступу повідомили організатори.

Вартість квитка 150-300 грн.

Довідка. Історія створеного в 1945 році Державного ансамблю національного танцю Грузії налічує більш ніж 300 турне і 15 тисяч виступів. Трупа відвідала більше 90 країн світу.

Балет став першим і єдиним фольклорним ансамблем, який виступає на підмостках знаменитого театру "Ла Скала". Ансамбль занесений в книгу рекордів Гіннеса, встановивши світовий рекорд, забравши його у Карузо.

Шалений успіх зустрічав артистів у всьому світі. Під час великих гастролей в Нью-Йорку виступ Грузинського національного балету визнано кращим шоу на Бродвеї. З часу свого дебюту і донині, грузинські танцюристи вражають публіку всього світу своєю дивовижною хореографією, вихровими обертаннями, запаморочливими стрибками, що наповнюють сцену динамічною енергією. Чоловіки танцюють з дивовижною точністю, а жінки рухаються з плавною грацією ангелів. Союз бравади і граціозності робить програму абсолютно незабутньою і не схожою на інші. Трупа балету налічує більше 500 чоловік (танцюристи, оркестр, керівництво, технічний персонал).


Головне сьогодні