Колишнього голову Новоархангельської РДА, депутата районної ради 6-го скликання фракцii „Партiї регiонiв” Василя Бугаєнка підстрелили біля його домоволодіння в Новоархангельську вчора, 30 вересня.

Про це Точці доступу повідомило джерело у правоохоронних органах.

Вчора увечері Бугаєнко під’їхав до свого двору на автомобілі, вийшов з нього, відчинив ворота та почув постріл із кущів неподалік двору. Тоді Бугаєнко відчув біль у лівій гомілці, та побачив, що з рани йде кров.

Після цього він звернувся до ЦРЛ за медичною допомогою. Там йому встановили діагноз „множиннi поранення лiвої гомілки”. Бугаєнка не госпіталізовували.

Довідка. Василь Бугаєнко очолював райдержадміністрацію в Новоархангельську до травня 2010 року. Одночасно був головою Новоархангельської районної організації Партії регіонів.

18 лютого 2013 року екс-президент України Віктор Янукович своїм указом звільнив з посади голову Смілянської районної державної адміністрації Сергія Зайцева та призначив на його посаду Василя Бугаєнка, який продовжував виконувати обов’язки голови Новоархангельської районної організації Партії регіонів.

Після подій Майдану був звільнений з посади голови Смілянської РДА.

До травня 2010 року Василь Васильович працював на посаді голови Новоархангельскої РДА.


Головне сьогодні