300 житлових будинків і заклади соціальної сфери відремонтують у десяти селах Великоолександрівської громади, що на Херсонщині, фахівці з Кіровоградської області. Про це розповів голова ОВА Андрій Райкович у відеозверненні, передає Точка доступу.

Це колосальні обсяги, передусім, технічної роботи. Але крок за кроком, справа рухатиметься на краще.

зруйновані російською армією будинки на Хесронщині

Фото: Точки доступу

Зруйновані або пошкоджені російською армією будинки і заклади соцсфери відновлюють в рамках проєкту "Пліч-о-пліч". Це програма відновлення територій деокупованої частини Херсонської області. Нині тривають підготовчі роботи, щоб якнайшвидше приступити до ремонту будівель у селах Великої Олександрівки, розповів Андрій Райкович.

Разом з тим, фахівці продовжують працювати у Малій Олександрівці Бериславського району. Зруйновані садиби ремонтують будівельні бригади з 4 районів Кіровоградщини. Зокрема, виготовили і замінили десятки склопакетів, дверей, сотні метрів покрівлі.

Це гарантія того, що люди. Які повернулись в рідні села Херсонщини після деокупації, матимуть дах над головою і облаштовуватимуть своє житло. Половина будинків практично перекриті і відремонтовані, з вікнами і дверима.

Читайте також: “Обстрілювали як по графіку – тричі на добу”, – працівник кропивницького водоканалу про роботу у прифронтових регіонах


Головне сьогодні