Вчора, 17 листопада, у Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди Дня прaцівників сільськoгo гoспoдaрствa. Вітання з прoфесійним святoм приймали аграрії Кірoвoгрaдщини.

Про це повідомляє кореспондент Точки доступу.

До вітального слова долучилися начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович, голова обласної ради Сергій Шульга та заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін.

У календарі є багато знакових професійних дат. Але День працівників сільського господарства завжди був особливим для нашої області. Бо хлібороби – це сіль української землі, – зазначив Андрій Райкович. – Ми радіємо всі разом кожній тонні нового зібраного врожаю. Ми радіємо тому, що не лише зібрали врожай, а й змогли разом із Кабінетом Міністрів завдяки зовнішньому сегменту переговорних процесів реалізувати врожай за кордон, щоб годувати не лише Україну, а й світ. Ви є основа держави. За це вам безмежна подяка й народна шана!

За вагомий внесок у розвиток аграрної галузі області та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагородили кращих представників аграрної сфери.

Довідка. Щорічно в третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства України – професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу України. Цьогоріч в Україні свято відзначають у неділю, 20 листопада.

 


Головне сьогодні