Поділ російських артистів за політичними поглядами триває. Так, у Державній Думі дали оцінку зустрічі Бориса Гребенщикова з главою Одеської області Михайлом Саакашвілі, назвавши її "зрадою".

Депутат Олексій Журавльов, член комітету Держдуми з оборони, заявив, що Гребенщиков "зустрівся з ворогом Росії, на руках якого кров російських громадян, солдат".

"Єдине, що можна тут сказати:" Боря, ти не правий ". Я боюся, що і рок-н-рол помер, і Боря вмирає для наших глядачів. Але це його вибір. Якщо хочеш лізти в політику, то це жорстка річ . Будь готовий до того, що там не все в білих рукавичках, і не всі аплодують, а є й зовсім інше. Я думаю, що він все це зараз огребе", - заявив Журавльов.

Цікаво, що депутат висловив у своїх неоднозначних репліках тренд останнього року, коли артисти - самостійно або без відома - стають учасниками міжнародної політики. Журавльов ж вважає, що йде справжнісінька інформаційна війна.

"Кожен з популярних артистів може бути розмінною картою в цій війні. Якщо ж ти вписався в політику, Земфіра там, Макаревич, який вирішив своїми діями грати і в політичні ігри, - заявив він. - І воно закінчується погано для них, тому що вони будуть викреслені з історії РФ як видатні музиканти ".

На його думку, талант нічого не означає для історії. "Яким би ти не був прекрасним фахівцем у своїй галузі, якщо ти починаєш зраджувати інтереси своєї батьківщини, будь готовий, що батьківщина тобі відповість відповідним чином", - сказав Журавльов.

1758310_20150803081630.gif


Головне сьогодні