У Кропивницькому російську федерацію "приєднали" до кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін Центральноукраїнського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, повідомляє Точка доступу.

Відповідний "наказ" опублікував на своїй сторінці у фейсбуці директор закладу Роман Колісніченко. 

Так, у ньому зазначається, що "документ" видали у зв'язку зі спробою рф анексувати частину території України, що засвідчує нехтування країною-агресором норм міжнародного права.

У тексті "наказу" йдеться про те, щоб

Приєднати російську федерацію до кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін навчального закладу. 

в. путіна призначити викладачем української мови на умовах довічного рабства зі щотижневим проведенням атестації. У разі негативного рішення атестаційної комісії в. путіна до Кіровоградської обласної психіатричної лікарні для термінового проходження курсу  лікуванян від рашизму.


У коментарі Точці доступу Роман Колісніченко зазначив, що ідея створити такий "наказ" була його. Втім, запронований проєкт допрацювали разом зі співробітниками та студентами:

Тож оприлюднений документ є синергетичним результатом спільної творчості нашої академічної родини. Наказ не підписаний, адже ми не можемо опускатися до рівня порушення правових норм, як це робить в. путін. Суть ідеї, власне, і полягає у тому, щоб підкреслити всю як політичну, так і правову нікчемність спроб російської федерації анексувати українські землі. Та й підняти настрій ніколи не завадить. Звісно цей наказ – жарт, але жарт зі справедливим політичним підтекстом.

Роман Колісніченко виклав фото жартівливого наказу в соцмережі. Говорить, що користувачі реагують активно та позитивно. Чоловік не отримав жодного негативного коментаря:

До речі, найбільше коментарів виявилося у мережі Інстаграм, якою користується більше молодь. Гумор прикрашає життя, покращує психо-емоційний стан людини, що особливо актуально під час війни. Тож підтримуємо один одного та впевнено працюємо на перемогу. І перемога обов'язково буде за нами! Слава ЗСУ! Слава Україні!

Фото обкладинки: volynpost.com



Головне сьогодні