Нинішній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі півтора року знімав квартиру в центрі української столиці.

Після отримання нової посади  Саакашвілі більше не буде орендувати пентхаус в Києві.

Зараз ріелтори просять $ 1,2 мільйона (24 мільйони гривень) за п'ятикімнатні апартаменти (252 квадратних метра) в будинку на вул. Костьольній 7, історичній будівлі 1917 року, яке знаходиться в ста метрах від Майдану Незалежності. Також існує можливість орендувати квартиру за $ 6500 в місяць (143 тисячі гривень).

До речі, колишні сусіди Саакашвілі відгукуються про нього тільки добре:

"Дуже приємний мужик, він і зараз нерідко з'являється тут. У кортежі Мерседес і бусик Фольксваген. Востаннє ми з ним зіткнулися кілька днів тому, коли він був на Свободі слова. Поводиться чемно. Причому, якби не охорона, поява Міші ми б практично не помітили ".

Люди кажуть, що коли Саакашвілі постійно жив у Києві, найлегше його було застати біля будинку ввечері, він зазвичай повертався близько 19-20 годин.

"Охоронців у Саакашвілі небагато. Востаннє з ним було двоє хлопців, причому не мордовороти, а худенькі. Я б навіть сказав, що це не охорона, а ескорт, незручностей ніяких від них немає. Єдине, що коли їм щось здається підозрілим, наприклад, хтось швидко наближається, вони як би ненароком заступають собою Мішу, але в рації, як завжди, не кричать ".

Нагадаємо, 30 травня президент України Петро Порошенко призначив екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі головою Одеської облдержадміністрації. Того ж дня президент своїм указом присвоїв Саакашвілі українське громадянство.

"Івона"


Головне сьогодні