В Олександрії легковий автомобіль "Ауді" збив на зустрічній смузі припаркований мопед, потім дівчинку на велосипеді, і після неї - онука з дідусем. В результаті ДТП 9-річна дівчинка загинула, а 6-річний хлопчик у важкому стані доставлений в реанімацію.

Про це повідомила "Моя Олександрія".

Пригода сталася в мікрорайоні Перемога. Легковий автомобіль "Ауді" сріблястого кольору рухався по проспекту Будівельників від центру Перемоги в бік колишньої Військової гірнично-рятувальної частини.

Біля ВГРЧ водій виїхав на зустрічну смугу, де спочатку збив припаркований біля узбіччя мопед, потім дівчинку на велосипеді, і після неї - онука з дідусем. Про силу удару свідчить зім'ятий "Ауді", який в результаті в'їхав у сарай.

Водій "Ауді" відбувся рубаною раною голови та переломом правої руки. Він теж госпіталізований. Вдалося встановити, що це олександрієць 1977 року народження на ім'я Максим, нібито працівник Третейського суду (за іншою інформацією - міський юрист по цивільних справах). За словами очевидців, чоловік виглядав п'яним. Також очевидці припускають, що він рухався зі швидкістю вище 120 км / год.

На місці події багато машин міліції та ДАІ. Присутнє начальство правоохоронних служб. За словами керівника МВВС Олександра Коцарева, на алкотестері водія не перевіряли, а доставили для експертизи до лікарні.

Які травми отримав дідусь - точно не відомо.

ДТП2


Головне сьогодні