Стали відомі прізвища і імена бійців 3 полку спецназу, які супроводжували конвой для бійців, що потрапив у полон під Дебальцевим.

Про це "Українській правді" повідомили джерела у військових колах.

За інформацією співрозмовника, в полон потрапили 5 людей.

Це молодший сержант Олександр Коріньков, старшина Сергій Глонар, старший солдат Олексій Сазонов, старший сержант Віталій Кравець і солдат Віталій Алєксін.

Не відома доля ще трьох бійців – Юрія Бутусова, Вадима Довгорука і Віталія Федитника.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Генштаб, на Дебальцевському плацдармі у полон потрапили понад 90 військовослужбовців ЗСУ і наразі Генштаб займається пошуками ще 82 бійців.

«Вступивши в бій з нерівними силами супротивника на одній з ділянок фронту на Дебальцевському плацдармі, у полон потрапили понад 90 військовослужбовців Збройних Сил України. Також Генеральний штаб в даний час займається пошуками 82 бійців, місце перебування котрих нині невідоме. Для проведення розшуку зниклих безвісти залучені визначені сили, окрім того, ми звернулись по допомогу до представників Спостережної місії ОБСЄ, учасників Спільного центру з контролю за лінією розмежування сторін, інших державних та неурядових організацій», - повідомили у прес-службі Генштабу.


Головне сьогодні