Сьогодні мало хто пам’ятає, що компанія Samsung починала роботу з продажу продуктів харчування. Мільйони споживачів у всьому світі щиро раді, що бренд зайнявся випуском електроніки та побутової техніки. З моменту виходу з конвеєра першого холодильника у 1974 році розпочалася нова ера інноваційних побутових приладів, які змінюють життя людей на краще

Купити холодильник

Особливості техніки Самсунг

Вибираючи холодильне обладнання для домашнього використання, споживачі стикаються зі складнощами, адже виробники вражають розмаїттям продукції та використанням новітніх технологій. Для невеликих сімей цілком достатньо однокамерних моделей, тож варто купити холодильник Samsung, який втілює ергономічність, вишуканий дизайн та доступну вартість. Однокамерні моделі мають достатньо місця для зберігання великої кількості продуктів. Проте це не всі переваги такої техніки. Виробник розробляє інноваційні технології та впроваджує їх у свою техніку:

  1. All-Around cooling — підтримання оптимальної температури в різних зонах холодильника;
  2. Power Cool і Power Freeze — прискорене охолодження та заморожування продуктів харчування;
  3. No Frost — всередині техніки не утворюється паморозь, відпадає потреба в класичній ручній розморозці;
  4. SpaceMax — завдяки тонким стінкам та сучасній ізоляції збільшується внутрішня місткість холодильника;
  5. All-Around — технологія забезпечує роздільну подачу холодного повітря на різні полички через вентиляційні відсіки;
  6. Fresh Zone — спеціальний відсік для тривалішого зберігання свіжого м’яса та риби.

Сучасні моделі оснащені голосовими помічниками, тому керувати технікою можна за допомогою команд. Саме такий відповідальний підхід до виготовлення продукції дозволяє компанії Самсунг бути на крок попереду основних конкурентів.

 

Популярні моделі

Однокамерні моделі займають мало місця в приміщенні, тому підходять для невеликих кухонь. Виробник пропонує моделі в стриманій та сміливій кольоровій гамі. Таким чином підібрати холодильник вдасться й для екстравагантних інтер’єрів. Чудово поєднують невисоку ціну та втілення інноваційних рішень ці моделі:

  1. Samsung RB38T676FB1/UA. Місткий холодильник з великою кількістю відсіків для зберігання різних видів продуктів.
  2. Samsung RB38A6B6222/UA. Різна висота поличок дозволяє розмістити пляшки з напоями та коробки з готовою їжею.
  3. Samsung RT38CG6000S9UA. Модель у стриманому срібному кольорі пасує до будь-яких меблів. Холодильник забезпечує правильне охолодження продуктів.
  4. Samsung RB34A6B4FAP/UA. Техніка вирізняється економним споживанням електроенергії та низьким рівнем шуму під час роботи.

Однокамерні холодильники популярні у користувачів завдяки невеликій вазі, тому їх легко транспортувати в разі переїзду.

Реклама

 

 


Головне сьогодні