В Інтернеті стартувала кампанія на підтримку Деніела Флітвуда, 32-річного американця, хворого на рак на останній стадії. За хештегом #ForceForDaniel користувачі соціальних мереж закликають творців фільму «Зоряні війни», фанатом якого є Деніел Флітвуд, показати новий епізод раніше офіційного релізу 18 грудня. До акції на своїх твітер-акаунтах також приєдналася актори фільму, Джон Хемілл і Джон Бойега.

Пов'язано це з тим, що сам Деніел зробив відеозвернення, в якому зізнався, що боїться не дожити до виходу картини. Американець є шанувальником космічної саги з восьми років: його квартира заставлена ​​колекційними фігурками, а сам Флітвуд написав кілька оповідань по всесвіту «Зоряних воєн». Ще в липні лікарі прогнозували, що жити Флітвуд залишилося не більше двох місяців - зараз хвороба прогресує з неймовірною швидкістю.

Деніел хворий на рідкісну форму раку - веретеноклеточна саркома, яка представляє собою злоякісну пухлину, вражаючу слизову оболонку. «Мої легкі зараз працюють тільки на 10 відсотків ... це означає, що 90 відсотків вражені пухлиною», - пише Флітвуд на своїй сторінці в «Фейсбуці».

Сподіваємося, що режисер картини Джей Джей Абрамс здійснить мрію Деніела. У 2013 році він вже показував до офіційного виходу свій фільм «Стартрек: Відплата» такому ж фанату, який помер через кілька днів після перегляду.

Прем'єра «Зоряні війни: Пробудження сили» відбудеться 16 грудня у світовому прокаті.

pic_27162ae1a5813e06cf4505212915869a


Головне сьогодні