Кіровоградські підприємства-перевізники «Укравтоінвест», «Автолегіон Варванської», «Паритет-Сервіс» та ФОП «Кобченко» погодилися піти на компроміс, запропонований міською радою, та возити пасажирів за тимчасовим тарифом в 2 грн. 50 копійок.

Про це вдалося домовитися під час наради, яка щойно закінчилася за участю секретаря міськради Івана Марковського та перевізників, передає кореспондент Точки доступу.

Тимчасовий тариф на маршрутах, які обслуговують ці підприємства, можуть ввести вже через тиждень. Цей час необхідний для підготовки всіх документів, які б регулювали встановлення нової ціни, яка є нижчою від обрахованого перевізниками рівня рентабельності.

Тариф 2,50 діятиме протягом двох-трьох місяців, поки перевізники не приведуть свої обґрунтування щодо підвищення вартості проїзду у відповідність з вимогами Антимонопольного комітету та прокуратури.

Нагадаємо, 29 квітня Кіровоградський міськвиконком прийняв рішення про підвищення тарифів на проїзд у міському громадському транспорті: з 2 до 3 гривень у маршрутних таксі та з 1,25 до 1,5 гривні в тролейбусі.

Громадська організація «Центр співпраці та підтримки міжнародних проектів» подала до виконкому Кіровоградської міської ради позов про скасування цього рішення.


Головне сьогодні