Ювелірні прикраси присутні в будь-якому образі. З їх допомогою можна зробити вбрання оригінальнішим і цікавішим. Вам тільки потрібно підібрати відповідні аксесуари та сережки чудово впораються з цим завданням.

Серед представлених варіантів дуже багато звертають увагу на золоті, оскільки вважають їх класикою, яка ніколи не вийде з моди. Проте срібні сережки теж заслуговують уваги. Є досить велика кількість модниць, які серед наявного асортименту https://oniks.ua/ua/categories/earrings/metal-is-serebro_925_quot/ вибирають дуже красиві речі. А щоб розвіяти певні сумніви, "Oniks" нагадає про певні особливості.

Чому срібло краще, ніж золото?

Що такого особливого в наявних прикрасах?

Ювелірний каталог постійно розширюється. Це дозволяє без проблем вибрати срібні аксесуари, які не втрачають актуальності. Якщо детальніше розбиратися в особливостях, то можна відзначити кілька моментів:

  • Срібло вважається бюджетнішим за золото. Через це сережки коштують дешевше, але при цьому якість залишається на високому рівні. Ви можете носити такі аксесуари тривалий час. Головне, це дотримуватися елементарних правил.
  • Варто відзначити бездоганний зовнішній вигляд. Метал спеціально покривають родієм. Він не тільки додає блиску, а ще захищає поверхню від зовнішніх факторів. Візуально ви такі прикраси не відрізните від аксесуарів з білого золота. Якщо поверхня покрита позолотою, то вони будуть схожі на класичні золоті речі. Досить оригінально виглядає чорніння. Візуально здається, що прикраси старовинні. А ще вони мають нотку загадковості.
  • Срібло чудово поєднується з усіма каменями. Це можуть бути як штучні, так і дорогоцінні. Фіаніти, топази, аметисти чи діаманти – кожна з цих вставок має свої особливості. Ви самі вирішуєте, що більше підходить. При виборі сережок орієнтуйтеся на інші прикраси, які присутні в образі. Між ними має бути гармонія.

Це далеко не всі особливості, які роблять срібні аксесуари такими популярними. Ви не пошкодуєте, що звернули увагу саме на них.

Переваги срібла над золотом

Тепер вам тільки потрібно виділити час і ознайомитися з наявним асортиментом. Тут представлені сережки для щоденного носіння чи для доповнення вечірнього вбрання. Все залежить від ваших вподобань.

Завдяки підказкам від "Oniks" вам вдасться вдало поповнити скриньку. Кожен образ буде вдало доповнений срібними сережками, які будуть радувати бездоганним зовнішнім виглядом.


Реклама

 


Головне сьогодні