Головним критерієм оцінки затишку в домі є правильно підібрані меблі. Вони визначають функціональність і зручність приміщення. Вони дозволяють створювати зони для відпочинку, роботи, зберігання та інших потреб. Правильно підібрані меблі забезпечують комфорт і ефективне використання простору. Точка доступу розповідає, де у Кропивницькому можна обрати найкращі меблі.

"Цінуємо якість, даруємо комфорт"

Мережа меблевих магазинів “Злато” у Кропивницькому – це якість, перевірена часом. Компанія вже 25 років пропонує найкращий вибір меблів в обласному центрі. "Цінуємо якість, даруємо комфорт" – це слоган та філософія компанії, який підтверджений тисячами схвальних відгуків клієнтів.

З невеликого магазину ми виросли у мережу меблевих салонів, два з яких розташовані у центрі міста. Торгова площа магазину складає 2500 кв. метри. Всі торгові точки є власністю компанії, що свідчить про стабільність. Адже в той час як інші  меблеві магазини з’являються і зникають, ми працюємо на ринку вже 25 років. За цей час нашими клієнтами стало вже три покоління українців. Майже у кожній родині Кропивницького можна побачити меблі з нашого салону, – зазначають у “Злато”.

Злато

Менеджери меблевого салону “Злато” виїжджають до замовника, щоб провести індивідуальні консультації не лише у Кропивницькому, а й в області. За потреби можливий виїзд в інші регіони країни.

Фахівці компанії, попри великий досвід, постійно вдосконалюють свої знання та професійні навички, відвідують семінари, меблеві форуми та виставки.

Меблі Злато

Чому варто обрати меблевий салон “Злато”

Найкращий вибір меблів у Кропивницькому та області. У мережі магазинів “Злато” представлені найкращі бренди меблів з усього світу. “Злато” є офіційним представником таких меблевих компаній як Magniflex, Karibian Descanso, Progress, Prestol, Top Mebel, Veroi,  Art-Niko, Creal, Grace, Comforto, MiroMark, Мебус. Окрім того, клієнтам не доведеться довго чекати на своє замовлення, адже у “Злато” є велика складська програма.

Меблевий салон у Кропивницькому

Замовлення індивідуальних меблів. “Злато” співпрацює з найкращими виробниками, які виготовляють якісні корпусні та м’які меблі за останніми дизайнерськими рішеннями по індивідуальним проєктам. Стильні та сучасні кухні, шафи та вітальні – найвибагливіший клієнт залишиться задоволеним.

Індивідуальний комплексний підхід та клієнтоорієнтованість. У меблевому салоні “Злато” застосовують комплексний підхід до замовлень клієнтів. Так, він включає в себе виїзд фахівців на заміри, створення проєкту, виготовлення, доставку та монтаж.

Менеджери “Злато” допоможуть врахувати всі індивідуальні особливості замовлення: розміри, кольори, освітлення та функціональність. 

меблевий салон у Кропивницькому

Гнучка система знижок. У “Злато” піклуються про своїх клієнтів, тому в якості приємного бонуса діють постійні та сезонні знижки. До прикладу, на постійній основі у меблевому салоні надають знижку -10% для воїнів ЗСУ та їхніх родин, -7% для постійних клієнтів. Окрім того, ви маєте можливість оформити кредит або оплату частинами.

Диван Злато

Контакти магазинів “Злато” у Кропивницькому: 

Адреси:

  • вул. Набережна 9, 11, 
  • вул. Шосейна, 4 (біля ресторану "Апельсин") 

Телефон: +38(095)318-56-70 

Пошта: zlatokr@gmail.com

Сайт

Сторінка в Інстаграм

Перетворіть свій інтер’єр на справжнє мистецтво життя. Створіть ваш ідеальний дім, де ви будете почувати себе комфортно і затишно, разом з мережею меблевих салонів “Злато”!

Рекламна публікація

 


Головне сьогодні