Завтра, 26 серпня, до Кропивницького завiтають учасники всеукраїнського автопробiгу.

Про це повiдомляє Точка доступу з посиланням на органiзаторiв заходу – громадську органiзацiю Товариство сприяння оборонi України.

Захід проведуть з нагоди 30-рiччя незалежностi України та 30-рiччя створення ГО.

Автопробiг стартує з усiх куточкiв України i завершиться святкуванням у Києвi в аероклубi "Чайка" 27 серпня. Попередньо планується участь 15 автомобілістів.

Орiєнтований час автопробiгу: 11:00 – 16:00.

Маршрут автопробiгу: колона стартує з Бобринецького шосе, далi їде по вулицi Садова – Яновського – академiка Тамма – Героїв Сталiнграда – космонавта Попова – Юрiя Коваленка – Унiверситетському проспекту – вулицi Євгена Тельнова – Соборнiй – Великiй Перспективнiй – до площi Героїв Майдану.

Близько 15:00 на площi Героїв Майдану вiдбудеться покладання квiтiв до пам’ятника Героям Небесної Сотнi та меморiальної дошки Герою України Вiктору Чмiленку. Участь у покладаннi вiзьме Микола Левченко, голова Кiровоградської ОО ТСО України. Також очiкують екiпажi з Одеси, Миколаєва, Херсону та делегацiї переселенцiв з Криму.

Далi автоколона рухається по вулицi Велика Перспективна до Полтавської – Короленка – Холодноярської – урочистий виїзд з Кропивницького орiєнтовно о 16:00.

Читайте також: У Кропивницькому презентували виставку ретро-автомобiлiв та сучасних авто (ФОТО)


Головне сьогодні