Для вирішення проблемного питання з видачею дозволів на встановлення гаражів у місті члени земельної комісії зберуться на окреме засідання. Таку пропозицію вніс її голова Юрій Деркаченко під час сьогоднішнього засідання, повідомляє кореспондент Точки доступу. 

Нагадаємо, раніше депутати висловили думку про те, що не хочуть перетворювати місто в гаражний кооператив, тому надавали дозволи на будівництво гаражів лише інвалідам І та ІІ групи, всім іншим відмовляли.

Тому для більш детального розгляду кожного окремого випадку голова комісії запропонував зібратися на окреме засідання.

Пропоную зібратися на окреме засідання комісії для розгляду цих питань. І потрібно розробляти якісь пропозиції чи положення, щоб ми могли систематизувати видачу гаражів. Для того, щоб не було ситуацій, що тому надаємо дозвіл іншому ні, - зазначив Юрій Деркаченко.

Члени комісії погодилися з необхідністю індивідуального підходу до кожного випадку, тому найближчим часом всі вони зберуться на окреме засідання.  

Нагадаємо, сьогодні кіровоградські депутати відклали питання виділення ПАТ "Кіровоградобленерго" перспективної ділянки в центрі міста.



Головне сьогодні