Точка доступу публікує імена військових, пpо загибель яких стало відомо сьогодні, 27 вересня.

Світловодська громада повідомила про загибель Станіслава Коптяєва. Військовий загинув 25 вересня 2023 року поблизу селища Зарічне Краматорського району, Донецької області.

Народився захисник 20 жовтня 1993 року в селищі Власівка. Навчався у Власівській Загальноосвітній школі № 8, закінчив ВПУ № 7 м. Кременчук, згодом навчався в Кременчуцькому національному університеті ім. М. Остроградського на електроенергетика.

При житті Герой любив спорт, займався важкою атлетикою. Також займався ремонтом техніки та автомобілів.

10 жовтня 2022 року був призваний на військову службу до лав ЗСУ, служив механіком-радіотелефоністом 1 відділення зв’язку.

Станіслав Коптяєв

Фото: Світловодська міська рада

Кропивницька громада повідомила про загибель штаб-сержантома Олександра Філоненка і солдата Сергія Мокряка.

Жалобна церемонія прощання розпочнеться завтра, 27 вересня, о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

Олександр Філоненко

Сергій МокрякФото: Кропивницька міська рада

Світловодська громада повідомила про загибель Марка Офіленка.

Народився захисник 25 вересня 1988 року у м. Світловодськ. Навчався у Світловодській загальноосвітній школі І-III ступенів № 7.

Близько 8 років працював за кордоном, але коли ворог напав на Україну повернувся до рідної Батьківщини та 1 березня 2022 року добровільно долучився до ТРО ЗСУ у м. Світловодськ. Згодом захисник був переведений до лав ЗСУ, він був одним із тих, хто бився за Херсонщину під час контрнаступу.

Офіленко

Фото: Світловодська міська рада

Злинська громада повідомила про загибель Олександра Корженка. Військовий загинув 22 вересня в боях за Красногорівку Донецької області. Корженко Олександр Володимирович, 1983 року народження був призваний 16 червня 2023 року. Пройшов навчання у Польщі, зарахований до десантно-штурмового батальйону. Загинув при виконанні бойового завдання.

Олександр Корженко

Читайте також: Якщо Герої не вмирають, то кого я тоді поховала?


Головне сьогодні