Громади на Кіровоградщині повідомили про загибель на фронті героїв-земляків, передає Точка доступу.

Так, у Голованівській селищній раді повідомили про загибель жителя с. Журавлинка Олександра Ставенка. Чоловік народився у 1976 році в селі Цвіткове. Навчався в Журавлинській восьмирічній школі, після закінчення якої вступив до Голованівського СПТУ №38. Здобув кваліфікацію тракториста. Працював у місцевих агрофірмах. У 2015 році був мобілізований і брав участь в антитерористичній операції. В 2016 році демобілізувався і продовжував працювати в фермерському господарстві "Журавка". 15 березня 2023 року Олександра призвали до лав ЗСУ. Воїн служив механіком-водієм механізованого батальйону військової частини А4576.

13 серпня 2023 року солдат загинув під час виконання бойового завдання. Про час і дату поховання обіцяють повідомити додатково. 

Загиблий захисник

У Дмитрівській сільській територіальній громаді повідомили про втрату земляка Сергія Дергунова. За інформацією, підтвердилися результати ДНК, тож 4 вересня у громаді відбудеться поховання воїна. Чоловікові назавжди 36.

О 12:30 людей закликають організувати живий коридор і зустріти труну захисника, який загинув у районі населеного пункту Кременчик Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу.

Живий коридор формуватиметься на в'їзді в село Дмитрівка,  надалі по вул. Нечаєва до Дмитрівського сільського будинку культури, де відбудеться прощальний мітинг. Після цього процесія рухатиметься до Центрального цвинтаря села Дмитрівка.

Герой-захисник

Щирі співчуття рідним і близьким захисників!

Читайте також: Завтра у Кропивницькому попрощаються із загиблим захисником

 


Головне сьогодні