Точка доступу публікує імена військових, пpо загибель яких стало відомо сьогодні, 31 серпня.

Олександрівська громада повідомила, що 28 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Кремінна загинув житель с. Михайлівка - солдат Віталій Комарь, 2003 року народження.

Про час і дату прощання з військовим повідомлять згодом.

Віталій Комарь


У Світловодській міськраді повідомили про загибель Івана Молчанова, 1978 року народження. Він загинув під час артилерійського обстрілу поблизу н.п. Оріхово-Василівка, Донецької області.

Іван Молчанов. Фото: Світловодська міська рада

Іван Молчанов. Фото: Світловодська міська рада


Олександрійська громада втратила захисника – загинув Геннадій Міхно. Він помер 28 серпня в тимчасовому медичному пункті на Донеччині. Йому було 43 роки.

У захисника залишилося двоє синів, дружина, батьки та брат.

Геннадій Міхно

Фото: Олександрійська міська рада


У Кетрисанівській громаді повідомили про загибель Віталія Дончу. Він житель села Рощахівка Буховецького старостинського округу.

Народився Віталій Дончу 14 серпня 1976 року у Молдові. У 1983 році переїхав з мамою і братом в Україну. У селі Рощахівка пішов у школу. Потім навчався на водія у селищі Єланець, Миколаївської області. З 1994 року по 1996 рік служив в армії, де здобув звання сержанта. З 29 квітня 2015 року став учасником АТО, згодом продовжив службу в зоні ООС.

26 лютого 2022 року пішов захищати Україну від російських військових. 26 травня 2022 року був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

31 серпня 2022 року рідні Віталія отримали звістку про те, що він зник безвісти в районі населеного пункту Сухий Ставок Херсонської області. Через рік рештки тіла знайшли у морзі в Миколаєві. У нього залишились мама, двоє дітей та онука.

Прощатимуться із захисником 2 вересня 2023 року в селі Рощахівка.

Віталій Дончу загинув у Кетрисанівській громаді

Фото: Кетрисанівської сільради

Читайте також: Жителів і гостей Кропивницького просять не дзвонити у Дзвони пам’яті


Головне сьогодні