Виїзний брифінг та майстер-клас по наданню допомоги на воді провели фахівці УДСНС в області на річці Інгул вчора, 26 червня, передає кореспондент Точки доступу.

Майстер-клас організували спільно зі спеціалістами управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кіровоградської міської ради, аварійно-рятувальної служби оперативного реагування області та Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Запросили на захід і дітей з ДЮСШ «Радій-Вело» та місцевих школярів, які на місці могли перевірити здобуті знання.

-Брифінг та майстер-клас проводиться для того, щоб поєднати теорію з практикою та навчити дітей запобігати нещасним випадкам на воді, - зазначила помічник начальника УДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк.

Школярі спостерігали за професійними діями рятувальників та змогли перевірити свої знання на навчальній інтерактивній програмі «Максим», призначеній для серцевої, легеневої та мозкової реанімації. Манекен може сигналізувати про правильні дії та вказувати на помилки.

Оглянули учасники майстер-класу і рятувальне спорядження: могли приміряти рятувальні жилети та посидіти у рятувальному човні.

Фото Олександра Козловського, Точка доступу


Головне сьогодні