Благодійний інтернет-аукціон на підтримку бійця 3-го полку спецпризначення Вадима Довгорука організували учасники групи "Жіночий батальйон" у Фейсбуці.

Зібрані кошти підуть на придбання медикаментів та протезів для Вадима Довгорука, якому в бою відірвало ліву руку.  Попереду нанього чекає ампутація стоп внаслідок відмороження.

23-річний спецназівець Вадим Довгорук разом зі своєю групою потрапив в засідку біля Дебальцево. У перестрілці він втратив руку. Чотири дні боєць провів в лісі на снігу, спливаючи кров'ю. У Вадима був джгут та самостійно накласти його він не зміг. Так і лежав в снігу чотири доби, спливаючи кров'ю. Їв хлопець лише сніг, але навіть не думав вийти і здатися ворогові. На четвертий день ледве живого Вадима знайшли жителі Луганська, які воюють на стороні бойовиків. Він і сам дивується: його не полонили, а відвезли в лікарню і дозволили подзвонити рідним. Вже наступного дня бійця евакуювали до Дніпропетровська.

Попереду на героя чекає ампутація стоп внаслідок відмороження.

Щоб допомогти Вадимові та придбати лот необхідно написати коментар під фото. Відправка "Новою поштою" чи іншим перевізником по Україні здійснюється за рахунок покупця. Лоти аукціону викладені в альбомі групи "Жіночий батальйон".

Картка Приватбанку 5168 7420 2080 3460 Брюховецька Наталія Вікторівна (мама 066 825 44 26) абоПАО КБ "Приватбанк"

Р/р 2924 4825 509100

МФО 305299

ОКПО 14360570

Отримувач Довгорук Вадим Юрїйович


Головне сьогодні