Підвіска — це чудовий спосіб оживити образ, надати йому вишуканості, елегантності, грайливого кокетства або гламурного шику. Дотримуйтеся спекотних модних тенденцій або віддавайте перевагу вічній класиці  — незалежно від вашого стилю, настрою і способу життя є п‘ять кулонів, які повинні бути у вашій коштовній скриньці.

Чого хоче жінка: 5 підвісок на всі випадки життя

  1. Кулон-солітер

Підвіс-солітер — це один коштовний камінь — діамант або фіаніт — у золотій чи срібній оправі, який вишукано звисає на ланцюжку. Найкраще в цій прикрасі — універсальність. Солітер пасує до ділового, святкового і повсякденного одягу і є доречним за будь-яких обставин, від офісу до вечірки у нічному клубі. Прозорий камінь чудово поєднується з одягом у будь-якому кольорі, а тому вам не доведеться довго думати, з чим його носити. Це вічна класика, яка ніколи не виходить із моди і не втрачає актуальності.

Придбати кулон-солітер можна трьох видів: у крапановій закріпці, у кріпленні "Безель" і "Паве". Діамант у крапановій закріпці з чотирма зубцями максимально вловлює світло і демонструє розкішний блиск. Безель не такий яскравий, але найбільш надійний. Він забезпечує чудовий захист каменю від ударів і падінь,  має сучасний вигляд. Паве — це гламурний ореол, який складається з численних коштовних каменів, які транслюють безперервний блиск і посилюють сяйво центральної вставки. Це найкращий варіант, якщо вам потрібен гламурний діамантовий дизайн.

  1. Підвіска на шию з літерою

Говорячи про вічні та універсальні прикраси, ми не можемо не згадати про кулон з літерою. Вибирайте ювелірний виріб зі своїми ініціалами чи першою літерою імені коханої людини. Це дуже мило і романтично.

Купити підвіси з літерами можна зі срібла або золота. В першому випадку ви отримуєте прикрасу, покриту родієм, яка ніколи не тьмяніє і не чорніє, відбиває 80% світла і не потребує догляду. Підвіси з червоного, білого і жовтого золота мають свою чарівність і прикрашаються фіанітами для ефекту зіркового блиску.

  1. Чотирилиста конюшина

Чотирилисник — символ удачі, тож він точно повинен бути у вашій ювелірній колекції. Тим паче це найспекотніший тренд року, втілений у білому перламутрі, чорному оніксі та зеленому малахіті. Вибирайте кулон з конюшиною з чорного оніксу у білому, жовтому або червоному золоті. Це класика, яка однаково розкішно виглядає у спортивному і святковому стилі. Віддаєте перевагу вишуканій розкоші? Купуйте підвіси на ланцюжок з ніжним дизайном із білого перламутру, який зачаровує веселковими переливами.

Підвіски

  1. Серце

Ви не повинні бути закоханими, для того щоб купити підвіску у вигляді серця, адже у вашому житті так багато людей, яким хочеться сказати: «Люблю». Зрештою у вас є ви, і ви точно зобов‘язані себе любити. Нехай символом ваших почуттів стане золотий або срібний підвіс на шию у вигляді серця, оздоблений діамантами, фіанітами, алмазною гранню або кольоровими коштовними каменями.

Традиційно серце символізує любов, прихильність,  романтику і зв’язок між двома людьми, а тому такий кулон часто дарують коханим людям на свята.

  1. Мінімалізм, монети, геометрія

Ми любимо мінімалізм за його універсальність і позачасовий стиль. Він не порушує найбільш суворий дрес-код і мінімалістичні прикраси виглядають доречно з будь-яким одягом. Тож прикрашайте свою шию яскравими монетами й цікавими геометричними формами.

Після такої порції натхнення саме час вирушити на шопінг. Запрошуємо вас на офіційний сайт і в магазини українського бренду, які працюють для вас по всій Україні: в Києві, Львові, Одесі, Вінниці, Харкові, Дніпрі, Черкасах і Івано-Франківську, де на вас чекає ваша ідеальна підвіска Столичної Ювелірної Фабрики. 

Реклама

 


Головне сьогодні