26 квітня у Кропивницькому, у Кіровоградській обласній філармонії, відбудуться два концерти НАОНІ:

  • о 16:00 - дитяча програма "Чарівна паличка диригента"
  • о 18:00 - доросла програма "Світові хіти"

НАОНІ оркестра з дитячою програмою “Чарівна паличка диригента” у Кропивницькому

Дата концерту – 26 квітня 2024, 16:00 (тривалість – 1 година).

Місце проведення – Кіровоградська обласна філармонія.

Квитки від 250 грн.

Придбати квитки можна за посиланням.

НАОНІ оркестра з програмою “Світові хіти” у Кропивницькому

26 квітня о 16:00 на сцені Кіровоградської обласної філармонії відбудеться концерт для дітей “Чарівна паличка диригента”. 

Магія музики і унікальні музичні інструменти – як це впливає на людину, на її вчинки, дії та поведінку? Чи може злий, негативний персонаж перетворитись за допомогою музики на доброго і дружнього? Що робить нас людяними і гармонійними у стосунках з самим собою та з друзями?

Саме на такі питання ми будемо розмірковувати на нашій концертній програмі “Чарівна паличка диригента”. 

Диригент та музиканти оркестру у взаємодії з казковими персонажами Дарт Вейдером та Гаррі Поттером проведуть слухачів по магічному музичному дійстві, під час якого діти познайомляться із багатьма народними та класичними музичними інструментами, повчать чи згадають українську абетку, послухають і подивляться фрагменти з улюблених кінофільмів “Гаррі Поттер”, “Зоряні війни” та мультфільмів. А також діти навіть зможуть долучитись до спільного музикування з оркестрантами НАОНІ на одній сцені та спробувати пограти на різних інструментах оркестру! 

Це не просто концерт – це справжнє магічне дійство для дітей від славнозвісного колективу НАОНІ оркестра, Національного академічного оркестру народних інструментів України, якому цього року виповнюється 55 років!

НАОНІ оркестра з програмою “Світові хіти” у Кропивницькому

Дата концерту – 26 квітня 2024, 18:00.

Місце проведення – Кіровоградська обласна філармонія.

Квитки від 350 грн.

Придбати квитки можна за посиланням.

НАОНІ оркестра з дитячою програмою “Чарівна паличка диригента” у Кропивницькому

26 квітня о 18:00 на сцені Кіровоградської обласної філармонії прозвучать найкращі світові хіти в унікальному аранжуванні НАОНІ оркестра. Національний академічний оркестр народних інструментів України не потребує особливого представлення, будучи одним із флагманів країни у жанрі інструментальної музики, яку він віртуозно та з вогником виконує на традиційних народних інструментах. В арсеналі оркестру понад 40 маловідомих і дуже рідко вживаних у наші дні інструментів: від цимбал та бандури до майже забутих бугая, тилинки та дримби.

Проте найбільше музичний колектив уславився своїми абсолютно неймовірними

аранжуваннями для відомих світових хітів та сучасних композицій: поп-музика, джаз, шедеври рок-музики. І звичайно, найпочесніше місце у великому репертуарі оркестру НАОНІ займають твори українських композиторів.

Сім разів колективу заслужено діставалася перемога на проекті “Битва оркестрів”, а за останні кілька років під художнім керівництвом Віктора Гуцала музичні експерименти оркестру ставали дедалі цікавішими, сміливішими та новаторськими. У співпраці з представниками сучасних жанрів музики та топовими виконавцями успішно пройшли спільні концерти з багатьма зірками нашої української сцени, серед яких були ONUKA, Олег Скрипка, Руслана, Джамала, Артем Пивоваров, колективи “Друга ріка”, Mad Heads, KozakSystem та інші.

Цього року НАОНІ оркестра відзначають 55-річчя. Починаючи з 1969 року, коли був заснований оркестр і відбулася перша репетиція, незмінним залишається те, що вже 55 років колектив є потужною спільнотою завзятих ентузіастів та справжніх патріотів, які міцно тримають оборону на культурному фронті України.

Чому варто послухати відомі музичні світові хіти в оригінальній інтерпретації НАОНІ Оркестра? 

  • Найкращі музичні шедеври в унікальному аранжуванні.
  • Приголомшливий колектив та неповторний хор інструментів.
  • Феєричне виконання хітів та винятково живий звук.

Реклама


Головне сьогодні