У Кропивницькому в університеті третього віку "Натхнення" розпочався навчальний рік, передає Точка доступу.

Навчальний рік для слухачів університету після тривалої перерви, спричиненої карантинними обмеженнями, стартував зі святкового концерту в педагогічному виші.

Університет третього віку – навчальний заклад для людей поважного віку, який діє при Центральноукраїнському педагогічному університеті. Слухачі університету відвідують розвиваючі лекції, тренінги, майстер-класи. Формують нові уміння та навички.

Привітати студентів університету третього віку завітали гості – перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка, ректор ЦДПУ Євген Соболь, директорка з маркетингу ТОВ "Вересень плюс" та мережі супермаркетів "Файно Маркет" Альона Язикова та фахівчиня із зв'язків з громадськістю Євгенія Котенко. Гості побажали слухачам університету вдалого, продуктивного та цікавого навчального року.

Святковий захід відбувся за підтримки постійного партнера університету третього віку "Натхнення" – мережі супермаркетів "Файно Маркерт". Нагадаємо, навесні представники компанії та студенти взяли участь в оздоровчо-культурному заході "Файна хода". До речі, під час урочистостей учасники заходу отримали диплом, який засвідчує встановлення рекорду України зі скандинавської ходьби.

Директорка з маркетингу ТОВ "Вересень плюс" та мережі супермаркетів "Файно Маркет" Альона Язикова розповіла про цікавинки, які "Файно Маркет" постійно готує для університету "Натхнення":

Для слухачів університету ми проводимо цікаві майстер-класи, тренінги, лекції. В цьому році плануємо організувати майстер-клас із комп’ютерної грамотності. "Файно Маркет" завжди підтримує ініціативи університету третього віку, адже підтримка людей поважного віку є надзвичайно важливою.

Голова громадської організації "Університет третього віку "Натхнення" Фаїна Позднякова подякувала гостям свята за участь у житті університету третього віку та зазначила, що дуже це цінує:

"Файно Маркет" проповідує принцип добросусідських відносин. І між нами справді склалися добрі стосунки.

Як розповіла Альона Язикова, для людей поважного віку діє постійна програма лояльності – пенсійна карта на знижку в мережі магазинів "Файно Маркет".

Варто зазначити, що всі охочі пенсіонери сьогодні могли оформити картку для отримання 10% знижки на всі товари в мережі магазинів "Файно Маркет". Ця картка діє кожного дня з 9 до 13 години.

Довідка. "Файно Маркет" – мережа супермаркетів, що налічує 105 магазинів в Кіровоградській і Черкаській області, має 27 власних пекарень, 15 піцерій, 41 грилів та понад 2000 співробітників. Це магазини від формату прилавкового типу до супермаркету, які активно розвиваються у Кропивницькому, Новоукраїнці, Новомиргороді, Малій Висці, Новоархангельську, Шполі та в багатьох селах. Компанія входить у ТОП-5 найбільших платників податків у регіоні.

Компанія підтримує основоположний принцип налагодження добросусідських відносин. "Файно Маркет" має гарні відносини не тільки зі своїми сусідами, а й з постачальниками компанії, співпрацює із громадськими організаціями, спільно з якими впроваджує благодійні акції.


Реклама


Читайте також: Смаколики для сусіда: у Кропивницькому переможці акції від "Файно Маркет" отримали подарунки (ФОТО)



Головне сьогодні