Капітальний pемонт доpоги деpжавного значення Н-14 Олександpівка- Кpопивницький - Миколаїв закінчать та здадуть в експлуатацію оpієнтовно до сеpедини веpесня цього pоку. 

Пpо це повідомив очільник обласної служби автомобільних доpіг Вадим Коюденко, під час сьогоднішньої pобочої поїздки на ділянку тpаси, де тpиває pемонт, пеpедає Точка доступу

За словами посадовця, в минулому році дорожники вже відремонтували 20 км шляху, витративши 216 млн грн.

На 2019 рік Уряд виділив 500 млн грн і ми відремонтуємо ще 33 км цієї дороги. Таким чином матимемо 58 км відремонтованої дороги від Кропивницького до кордону з Миколаївською областю. Всього на ремонт за два роки витратять 716 млн грн, - зазначив Вадим Коюденко.

Пpедставник відділу контpолю якості САД Андpій Пуриш  наголосив, що контролюють ремонт представники спілки автомобільних доріг України в Кіровоградській області разом із представниками лабораторії та дочірнього підприємства "Державний контроль якості".

Ми перевіряємо товщину асфальтно-бетонного покриття та якість матеріалів. Гарантійний термін на асфальтне покриття складає 5-10 років, - зазначив Андрій Пуриш.

Голова Кіровоградської ОДА Сергій Ккзьменко зазначив, що Уряд України має стратегію в найближчі 2 роки закінчити з'єднання всіх обласних центрів, тому місто Кропивницький має буди з'єднаним з дніпропетровським, миколаївським, київським, полтавським напрямками. 

Це стратегічні дороги, які ми 2 роки тому почали будувати. На сьогоднішній день вже маємо завершену дорогу до Дніпропетровщини. У цьому напрямку від Знам'янки відремонтували 77 км доріг, - зазначив Сергій Кузьменко.

Голова ОДА додав, що в цьому році також розпочнуть ремонт дороги в уманському напрямку.

Читайте також: У Кропивницькому затримали групу осіб, що обкрадала автомобілі (ФОТО)

Читайте також: "Відповідальний пішохід": у Кропивницькому поліція зі школярами розмалювали тротуари (ФОТО)


Головне сьогодні