Кабiнет Мiнiстрiв України на своєму засiданнi 21 березня затвердив Державну цiльову економiчну програму розвитку автомобiльних дорiг загального користування державного значення на 2018-2022 роки. Загалом у планi робiт – близько десяти автошляхiв, iз них три дороги проходять через Кiровоградщину.

Про це йдеться в матеріалах Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів України.

Протягом п'яти рокiв ремонти проводитимуть за маршрутним принципом, зокрема на трасi М-04 Знам'янка-Луганськ-Iзварине та Н-14 Олександрiя-Кропивницький-Миколаїв. Вже цього року Кабмiн обiцяє продовжити ремонт дороги М-22 Полтава-Олександрiя.  

На територiї Кiровоградської областi "Автодор" планує також вiдремонтувати автошляхи М-12 Стрий-Тернопiль-Кiровоград-Знам’янка та дiлянку вiд Кропивницького до Миколаєва на трасi Н-14 Олександрiвка-Кропивницький-Миколаїв.

Цього року Уряд планує спрямувати "рекорднi" 45,7 млрд грн. на ремонт i будiвництво дорiг України, якi обiцяють здiйснювати за новими стандартами якостi. Загалом програма до 2033 року передбачає обсяг фiнансування близько 298 млрд грн. за рахунок рiзних джерел фiнансування.  

Iз повним перелiком автошляхiв, якi планують вiдремонтувати за наступнi п'ять рокiв можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також: Обурені селяни перекрили трасу з Миколаєва на Кропивницький (ФОТО)

Читайте нас у Telegram та FacebookПідписуйтесь на наші сторінки та будьте в курсі останніх новин.


Головне сьогодні