Точка доступу публікує імена військових, пpо загибель яких стало відомо сьогодні, 2 жовтня.

Кропивницька громада повідомила про загибель п'ятьох захисників – солдата Владислава Назаренка, старшого солдата Сергія Коломейцева, Віталія Тіхонова та Семена Дудника, сержанта Юрія Кузічкіна.

Попрощаються з Героями завтра, 3 жовтня. Початок церемонії – о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

Загиблі військові з Кропивницької громади

Маловисківська громада повідомила про загибель Сергія Завірюхи. Військовий загинув у Херсонській області поблизу населеного пункту Миколаївка. 

Сергій Завірюха народився 16 січня 1978 року у Малій Висці. Закінчив  Маловисківську загальноосвітню школу № 4. Працював електриком на Новокостянтинівській шахті.

Служив кулеметником стрілецької роти військової частини А7344. У захисника залишилися мама, тато, дружина і донечка.

Сергій Завірюха

У Перегонівській громаді повідомили про загибель Ростислава Задорожнього. 

Задорожній Ростислав народився 11.03.1986 року в Узбекистані місто Заревшан. Згодом батьки разом з Ростиславом повернулися на батьківщину в рідне село Перегонівка. Навчався в Перегонівській середній школі. По закінченню школи вступив до Уманського педагогічного інституту імені Павла Тичини, на природничо-географічний факультет, який закінчив у 2008 році. Жив та працював менеджером по торгівлі у торгівельних фірмах у місті Умань.

Був призваний по мобілізації в травні 2023 року у 72-гу окрему механізовану бригаду.

Загинув Задорожній Ростислав 30 вересня 2023 року, внаслідок ворожого обстрілу на Донецькому напрямку, поблизу міста Курахове.

Про дату поховання та організацію живого коридору повідомлять додатково.

Задорожній Ростислав

Заваллівська громада повідомила про загибель Олега Юневича. Військовий загинув 29 вересня 2023 року від отриманих численних вогнепальних осколкових поранень, отриманих у боях в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Загиблий

У Петрівській громаді повідомили про загибель Олега Чечеля. Військовий загинув 29 серпня 2023 року в районі населеного пункту Оріхово-Василівка Донецької області під час артилерійського обстрілу. Йому було 46 років.

Загиблий військовий

Читайте також: "Наш татко тепер зірочка". Історія про захисника із Кропивницького Сергія Канцера (ФОТО)


Головне сьогодні