АТ "Кіровоградгаз" здійснив низку фінансових операцій з повернення грошей споживачам на загальну суму 11 801 988,25 гривень. Ці кошти вже на рахунках колишніх клієнтів компанії, які звернулися з заявою про повернення переплат за послуги з розподілу газу.

Про це Точці доступу повідомили в пресслужбі компанії.

З 1 січня 2023 року за розподіл газу на Кіровоградщині відповідає ТОВ “Газорозподільні мережі України”. При цьому в частини споживачів залишаються гроші на рахунках попереднього оператора газорозподілу – "Кіровоградгазу".

Як повернути гроші за розподіл газу:  

1. Самостійно звернутися до абонентського відділу за адресою: 

  • вул. Пашутінська, 16/19 у м. Кропивницький (з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00, у п’ятницю – з 8:00 до 16:00), з квитанціями про оплату за період з січня 2020 р. по грудень 2022 р.; 

2. Після проведення звіряння для визначення суми переплати станом на 31 січня 2022 року, слід звернутися з письмовою заявою до Кіровоградгазу та долучити до заяви документи: 

  • копію паспорта (власника); 
  • копію ідентифікаційного коду платника податків (власника); 
  • довідку про реквізити банківської картки для зарахування коштів (власника); 
  • у разі необхідності – довідку про реквізити банківської картки іншої особи, з якої здійснювалися платежі.  

Також за заявою власника, переплату можуть повернути іншій особі. В такому разі до заяви необхідно додати копії документів цієї особи.  

Побутовим споживачам (фізичним особам) вже повернули 6 281 715,82 грн, юридичним – 5 520 272,43 грн.

У компанії наголошують: повернення переплат триває, виплати здійснюються в порядку черги. Водночас "Кіровоградгаз" нагадує, що споживачі, які досі не сплатили борги, повинні їх погасити.

Читайте також: У Кpопивницькому автомобіль в’їхав у станцію катодного захисту, водій втік з місця ДТП


Головне сьогодні