На Кіровоградщині у Новоукраїнському районі поліцейські затримали чоловіка, коли він із ножем погрожував пенсіонерці та вимагав у неї гроші в її будинку. Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу національної поліції області.

До Новоукраїнського районного відділу поліції вночі надійшло повідомлення від місцевих жителів. Люди розповіли, що в одному з будинків чули дзвін розбитого вікна. Патрульні виїхали на місце та виявили розбиту шибку ще в одному будинку.

Правоохоронці через вікно побачили чоловіка, який вчиняв протиправні дії відносно 87-річної власниці помешкання. Затриманий виявився 30-річний уродженець Луганської області. За інформацією слідства, він проник до оселі, побив жінку, погрожував ножем і вимагав віддати гроші.

Поліцейські продовжують розслідування кримінального провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України "Розбій". Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Фото: pexels.com

Читайте також: Наніс більше 20 ударів ногами по голові: уродженець Кіровоградщини вбив перехожого у столиці


Головне сьогодні