Сьогодні, 15 травня, стало відомо про призначення нового очільника обласного комунального підприємства ОКВП "Дніпро-Кіровоград". Так, обов'язки гендиректора підприємства очолюватиме Микола Романюк.

Колишній очільник ОКВП “Дніпро-Кіровоград” Олександр Пісний у коментарі Точці доступу зазначив, що поважає вибір обласної ради, яка є бенефіціаром підприємства:

Рішення прийнято власником - обласною радою. Про інші речі можу сказати так: “бачили що було, побачимо що буде”. 

Олександр Пісний наголосив на тому, що головним є те, щоб підприємство продовжувало працювати у штатному режимі та забезпечувати стабільні та якісні послуги з водопостачання та водовідведення.

Наразі Олександр Пісний займає на підприємстві посаду заступника директора з економічних питань: 

Як буде потім, то потім і побачимо. Всі повинні розуміти, що такі посади - це державні посади, це комунальні посади. Це ж не приватна власність. Що б там не сталося, завжди видніше власнику. Власник приймає рішення. І є вони правильними чи неправильними, не нам давати таку оцінку. 

Нагадаємо, що голова обласної pади Юpій Дpозд зазначив, що пpофільні комісії обласної pади визнали pоботу Олександpа Пісного незадовільною. Новий же очільник водоканалу Микола Романюк зазначив, що головне наpазі — напpацювати механізм і покpоковий план дій із погашення забоpгованості підпpиємства та його оптимізації.

Олександр Пісний очолював підприємство від 29 грудня 2021 року. До цього майже рік працював на підприємстві заступником генерального директора з економічних питань. Тоді очільником обласної ради став Сергій Шульга. Майже відразу після призначення Шульги облрада змінила очільника водоканалу: замість Романа Ілика призначили Олександра Пісного.

Наразі призначення нового очільника водоканалу співпало з обранням голови обласної ради. Щойно головою обласної ради став Юрій Дрозд, облрада звільнила Пісного і призначила на його посаду Миколу Романюка.

Читайте також: Чотири мікрорайони в Кропивницькому залишаться без води

 

 


Головне сьогодні