Кіровоградська міська організація політичної партії «Рідне місто» висунула кандидатів у депутати до міської ради, Подільської та Фортечної районних рад у місті Кропивницькому та на посаду міського голови міста Кропивницького. Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на сайт партії.

Презентували свою команду та передвиборчу програму 15 вересня в сквері Покровському на IV конференції по висуванню кандидатів до місцевих рад на виборах, які відбудуться 25 жовтня 2020 року.

Голова міської організації Геннадій Осетров представив 42 кандидата до міської ради по 6 виборчих округах та 56 кандидатів до районних рад. Рішенням конференції на посаду міського голови Кропивницького делеговано депутатку міської ради фракції «Рідне місто» Катерину Шамардіну.

У команді «Рідного міста» є різні представники за віком та професіями, які живуть поруч зі своїми виборцями на більшості представлених мікрорайонах міста. Це екс-міський голова, український боксер, чемпіон світу з боксу за версією WBF, директори Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю та обласного центру «Спорт для всіх», головний тренер області з боксу, директора та завідувачі навчальних закладів, військовослужбовці, лікарі, представники місцевого бізнесу, мистецтва, держустанов та громадського сектору, голови квартальних комітетів та завідувачі будинків, діючі депутати міської та районних рад.

В команді «Рідного міста» зібралися люди, які хочуть та вміють працювати для розвитку мікрорайонів та міста в цілому. Ми працюємо не за 2 місяці перед виборами, а кожного дня, тому знаємо всі проблеми мікрорайонів, де нас було обрано депутатами від нашої політичної сили. Ми не обіцяємо, а робимо! Ставимо перед собою конкретні задачі для досягнення результатів на користь рідного міста. Хочу наголосити, що наша сила – це люди, а люди – це місто! - зазначив Олександр Шамардін.

Кандидатка на міського голову Катерина Шамардіна презентувала програму, з якою партія йде на вибори. Місією цієї програми стало декларування  ініціатив для комфортного та безпечного міста, пріоритетом в якому є людина. Міста, де кожен житель відчує себе захищеним та щасливим.  

Місто для людей – місто, в якому кожній людині комфортно жити, навчатися, розвиватися, працювати та відпочивати. Місто, яке розвинуте, інфраструктурне, доброзичливе, надійне, екологічне, молодіжне, інноваційне, сучасне, туристичне та в якому проживають освічені люди. В якому зручно пішоходам та водіям, дітям та пенсіонерам, в  якому не страшно вночі та комфортно вдень. Місто майбутнього, яке ми зробимо разом з вами. Творимо місто разом! - наголосила Катерина Шамардіна.

Політична реклама


Головне сьогодні