З військовим Станіславом Коптяєвим попрощались у селищі Власівка. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Світловодської громади.

попрощались зі Станіславом Коптяєвим

Фото: Світловодської громади

Попрощатись із захисником прийшли рідні, друзі, односельці, побратими і представники влади.

попрощались з Сергієм Коптяєвим

Фото: Світловодської громади

Загинув воїн внаслідок поранень, які отримав під час артилерійського обстрілу позицій ЗСУ поблизу селища Зарічне Краматорського району, Донецької області.

попрощались зі Станіславом Коптяєвим

Фото: Світловодської громади

Наказом Міністра оборони України від 28 серпня 2023 року Станіслав Коптяєв був нагороджений нагрудним знаком "Знак пошани". Втім, отримати нагороду захисник не встиг.


2 жовтня Новоукраїнська громада віддала прощальні почесті Юрію Колодєєву - солдату Збройних Сил України.

Колодєєв Юрій Вікторович народився у місті Новоукраїнка 15 травня 1989 року. Навчався у Новоукраїнській школі №6, по закінченні якої продовжив навчання у місцевому ПТУ 40 та Кіровоградському машинобудівному технікумі, де отримав спеціальність механіка.

Після народження сина Максима докладав всі сили для його виховання та забезпечення. Працюючи на різних роботах і у різних містах, зокрема в Києві, постійно знаходив час для спільних з Максимом захоплень – риболовлі та футболу. Цього року він мав відвезти сина на навчання до спеціалізованого спортивного навчального закладу, але на заваді стала війна.

15 грудня 2022 року Юрій був призваний до Збройних Сил України. Кілька місяців він навчався важливій військовій спеціальності, у місцевих навчальних центрах та закордоном, отримуючи військову спеціальність сапера. Ц

23 вересня 2023 року солдат-сапер десантно-штурмового батальйону Колодєєв Юрій Вікторович загинув у бою за Україну біля населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

прощання

прощання з військовим

Читайте також: Алею слави у пам’ять про загиблих військових відкрили у селищі на Кіровоградщині


Головне сьогодні