У Маловисківській громаді попрощались з військовим – підполковником поліції – Валентином Чеплякою, повідомили у громаді, передає Точка доступу.

Валентин Чепляка загинув 7 вересня на Донеччині під час виконання бойового завдання – проведення штурмових дій на території населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району. Він був інспектором взводу №1, роти №3, батальйону №1 полку управління поліції особливого призначення №2 (штурмовий полк "Цунамі") Департаменту поліції особливого призначення "Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють".

Валентин Чепляка народився 25 червня 1983 року у селі Хмельове Маловисківського району Кіровоградської області. У 2002-2004 роках служив у лавах ЗСУ.

У 2005 році закінчив Кіровоградський державний педагогічний університет імені В.Винниченка.

У 2001-2002 роках працював вчителем Новогригорівської загальноосвітньої школи.

Закінчив Мелітопольське училище професійної підготовки працівників міліції УМВС України.

Працював дільничним інспектором, оперуповноваженим, старшим оперуповноваженим начальником сектору відділення карного розшуку кримінальної поліції Маловисківського районного відділу УМВС України в Кіровоградській області.

З 2015 по 2021 роки займав керівні посади у Маловисківському відділі поліції ГУНП в Кіровоградській області.

Героя зустріли живим коридором колеги біля будинку, де він жив, по вулиці Гагаріна. Церемонія прощання відбулась на центральній площі.

Прощання

З військовим Валентином Чеплякою попрощались у Малій Висці

Фото: Маловисківської громади

Біль, який є в кожному з нас, змушує йти вперед і перемагати. Ми будемо пам'ятати всіх, хто поліг і берегти тих, хто стоїть з нами в строю. Пам'ятаємо і помстимось за кожного хто поліг, – сказав міський голова Юрій Гульдас.

Читайте також: "Друзки болю і віри": художниця з Кропивницького створила серію замальовок-рефлексій на тему війни (ФОТО)


Головне сьогодні