У 8-річного Марка Сологуба з Кропивницького виявили пухлину спинного мозку, хлопчик потребує вартісної операції з видалення утворення.

Цю інформацію Точці доступу підтвердила мама Марка Анна Соголуб.

Марка чекають на операцію з видалення пухлини в Ізраїлі. Її вартість – близько 33500 євро. У цю суму входять сама операція і двотижневе прибування дитини в клініці.

Марк добрий, відповідальний, амбітний, розумний, завжди прагне до перемоги і вміє любити, – розповідає Анна, – закінчив на відмінно другий клас гімназії імені Тараса Шевченка. Захистив у шість років третій дитячий розряд з шахів, а в сім – другий розряд. Син займається в спортивному клубі "Борець". Через хворобу зараз не тренується і не бере участі в змаганнях, але назавжди залишається частиною цієї сім'ї. Має медалі і кубок з джиу-джитсу –  окрім одного, всі перші місця. Займається додатково англійською, багато читає. В свої вісім років має власну точку зору.  

За словами жінки, хлопчик любить активно проводити час – кататися на велосипеді, бігати з друзями у дворі, відпочивати на природі з наметами, плавати, гратися з сестричкою Мією. Допоможіть дитині подолати хворобу і повернутися до нормального життя.

Благодійні внески можна перерахувати на картки мами: Сологуб А. Ю.

  • гривня 5168745101388947
  • долар 5168745608442130
  • євро 5168745608442114

Читайте також: У Кропивницькому першокласники з багатодітних pодин безкоштовно отpимають поpтфелі


Головне сьогодні