З психіатричної лікарні селища Нове у Кропивницькому втік 23-річний пацієнт. 

Інформацію у коментарі Точці доступу підтвердила речниця Нацполіції області Віталіна Бевзенко.

У поліції розповіли, що чоловік втік у неділю, 15 листопада. Раніше суд зобов'язав його пройти курс лікування у закладі. 

Підтверджуємо факт втечі 23-річного жителя Кропивницького з лікувального закладу. Раніше відносно вказаної особи судом було прийнято рішення про примусове лікування. На теперішній час поліцейські проводять необхідні заходи з встановлення його місцезнаходження, - розповіли у пресслужбі.

За інформацією з власних джерел, чоловік вистрибнув з вікна лікарні та втік. 

Згодом у поліції оприлюднили фото та прикмети чоловіка, якого розшукують.

Розшукують Хруща Андрія Сергійовича, 1997 року народження, жителя села Діброве Олександрійського району, який 15 листопада близько 21.50 втік із обласної клінічно психіатричної лікарні, що знаходиться у селищі Новому, куди був поміщений на примусове лікування, згідно з ухвалою суду, - повідомили у пресслужбі.

Його прикмети: зріст 172 см, середньої статури, волосся русяве коротке, очі сірі, губи пухлі, нижня щелепа виступає вперед. 

Був одягнений: чорні спортивні штани, спортивна кофта світлого кольору в темну смугу.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Хруща Андрія Сергійовича, повідомити за телефонами: 066-984-10-87, 066-600-75-76, або до найближчого відділення поліції за номером «102».

Читайте також: У центрі Олександрії вночі горів кросовер


Головне сьогодні