У Соколівській громаді нетверезий дачник ледве не застрелив сусідів та їхніх дітей.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Пригода сталася на території садового товариства "Ятрань" Соколівської ОТГ. Подружжя з дітьми приїхали для виконання господарських робіт на своїй земельній ділянці. Пізніше, аби спільно відпочити після роботи, до них долучилася ще одна сім’я. Поки дорослі готували їжу, діти пішли на річку. Невдовзі вони повернулися і почали скаржитися, що там незнайомі хлопці ображали їх та обливали водою. 

Аби прояснити ситуацію, потерпілий із дітьми попрямували на річку. Там вони побачили підлітків, які ображали малих, та їхнього нетверезого батька. Останній замість вибачитися за поведінку хлопців, почав лаятися. Зрозумівши, що розмови не вийде, потерпілий з дітьми повернулися на свою дачну ділянку. Раптом почувся постріл  з сусідньої ділянки із мисливської рушниці в них стріляв незнайомець, з яким був конфлікт на річці. На прохання сховати рушницю він не відреагував, натомість пригрозив потерпілому його вбити. Далі знову почувся вистріл із влучанням дробу в залізний паркан та будинок. Після цього усі почали ховатись.

За фактом замаху на умисне вбивство розпочали кримінальне провадження. Нині суд продовжив строк досудового розслідування до 24 вересня 2021 року.

Читайте також: Кропивницький: екскомандира військової частини підозрюють у розтраті 170 тисяч грн

Фото обкладинки: https://rivne.media


Головне сьогодні