У війні з російськими окупантами загинули військові з Кіровоградщини. Точка доступу публікує імена героїв, про яких стало відомо сьогодні, 25 січня.

В Олександрійській громаді повідомили про загибель Олександра Вітряка.

Він отримав поранення у Бахмутському районі. Його доставили до лікарні. 23 січня серце Олександра зупинилося. Чоловіку було 44 роки. У нього залишилися мати, сестра і донька.

Олександр Вітряк


У Кропивницькій громаді повідомили, що загинув мoлoдший сержант Oлександр Цвігун.

Прощатимуться з ним завтра, 26 січня. Пoчатoк церемoнії – o 10:00 на Алеї пoчесних вoїнських пoхoвань Далекoсхіднoгo кладoвища.

Олександр Цвігун


У Благовіщенській громаді повідомили, що 23 січня поблизу села Садове Херсонської області загинув житель села Йосипівка Олександр Гонтюк.

Олександр Гонтюк народився 24 вересня 1998 року. Навчався у Кам'янокриничанській школі і після закінчення дев'яти класів здобував професію муляра-штукатура-плиточника в Ульяновському професійно-технічному училищі. Далі була військова служба, а через три місяці – підписаний контракт. Після повномасштабного вторгнення ворога Олександр Гонтюк знову пішов захищати країну. Був водієм 124-ї окремої бригади Територіальної оборони.

Прощання з Олександром відбудеться 26 січня об 11.00 за адресою: с. Йосипівка, вул. Польова, 22.

Гонтюк Олександр


Для оперативного отримання інформації підписуйтеся на наш телеграм-канал.


Читайте також: В громаді на Кіровоградщині попрощалися з 51-річним захисником (ФОТО)


Головне сьогодні